Connect with us

technokrata

500-as Mercivel rombolt be a mobilcéghez!

Kütyük

500-as Mercivel rombolt be a mobilcéghez!

Ennek az emberkének bizony rendesen elgurultak a gyógyszerei…

Dél-Koreában történt a következő eset. Egy negyvenhét esztendős férfi gondolt egyet és egy nem éppen kis értékű Mercedes S500-as járgánnyal berongyolt az SK Telecom nevezetű helyi mobiltelefon szolgáltató cég épületének főbejáratán. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az épület üvegből készült forgóajtaja komoly károkat szenvedett.


Röviden az előzményekről. Emberünk március elején vásárolt egy Samsung gyártmányú mobiltelefont az említett cégnél, melyről kiderült, hogy nem éppen a várakozásoknak megfelelően működik. A történet főszereplője úgy gondolta, hogy az USIM kártya lehet a probléma okozója, ezért telefonon felvette a kapcsolatot az SK Telecom munkatársaival, de a problémára még a tizenhatodik hívás után sem sikerült gyógyírt találni. Ezt követően a cég felajánlott egy cserekészüléket, de mivel az nem pont olyan típusú volt, mint az eredeti mobiltelefon, emberünk nem ment bele a dologba.

Aztán egy szép napon a sértett ügyfél bepattant az egyébként az egyik barátja nevén lévő S500-as Mercedes-ébe, és odakocsikázott az SK Telecom szöuli székházához. A biztonsági őrök szóltak neki, hogy rossz helyre parkolt az első és hátsó szélvédőjén ˝Kötelességmulasztó SK˝ feliratot viselő autóval, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. A fickó csak annyit mondott, hogy arrébb parkol, de akkor jobb, ha mindenki vigyáz magára! Ezt követően pedig megtörtént, aminek meg kellett történnie…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin