Connect with us

Hirdetés

technokrata

500-as Mercivel rombolt be a mobilcéghez!

Kütyük

500-as Mercivel rombolt be a mobilcéghez!

Ennek az emberkének bizony rendesen elgurultak a gyógyszerei…

Dél-Koreában történt a következő eset. Egy negyvenhét esztendős férfi gondolt egyet és egy nem éppen kis értékű Mercedes S500-as járgánnyal berongyolt az SK Telecom nevezetű helyi mobiltelefon szolgáltató cég épületének főbejáratán. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az épület üvegből készült forgóajtaja komoly károkat szenvedett.


Röviden az előzményekről. Emberünk március elején vásárolt egy Samsung gyártmányú mobiltelefont az említett cégnél, melyről kiderült, hogy nem éppen a várakozásoknak megfelelően működik. A történet főszereplője úgy gondolta, hogy az USIM kártya lehet a probléma okozója, ezért telefonon felvette a kapcsolatot az SK Telecom munkatársaival, de a problémára még a tizenhatodik hívás után sem sikerült gyógyírt találni. Ezt követően a cég felajánlott egy cserekészüléket, de mivel az nem pont olyan típusú volt, mint az eredeti mobiltelefon, emberünk nem ment bele a dologba.

Aztán egy szép napon a sértett ügyfél bepattant az egyébként az egyik barátja nevén lévő S500-as Mercedes-ébe, és odakocsikázott az SK Telecom szöuli székházához. A biztonsági őrök szóltak neki, hogy rossz helyre parkolt az első és hátsó szélvédőjén ˝Kötelességmulasztó SK˝ feliratot viselő autóval, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. A fickó csak annyit mondott, hogy arrébb parkol, de akkor jobb, ha mindenki vigyáz magára! Ezt követően pedig megtörtént, aminek meg kellett történnie…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés