Connect with us

Hirdetés

technokrata

Növekvő sávszélesség a Kábelneten

Kütyük

Növekvő sávszélesség a Kábelneten

Gyorsabb ADSL, kábeles Internet.

A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig jelentősen megnőnek. A „felpörgetés” eredményeként a Kábelnet előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek a korábbihoz képest változatlan áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerződött előfizetőknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre nincsen szükség. A korábbi szerződéssel rendelkezőknek csomagot kell váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen.

A letöltési sávszélességek minden esetben legalább duplázódnak, de az 1024 és 2048 Kbps-os adatátviteli sebességet kínáló csomagok esetében négyszeresére nőnek. A feltöltési sebességeket is érinti, igaz, csak kisebb mértékben a változás. A 96 Kbps-os upload 128 Kbps lesz, a 128 Kbps megduplázódik, míg a 192 és 384 Kbps-ból 512 Kbps lesz. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A Magyar Telekom területén február végéig végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan azok a T-Online ADSL előfizetők is gyorsabb internet-hozzáféréssel bírnak majd, akik nem a Magyar Telekom szolgáltatási területén élnek. A helyi telekommunikációs szolgáltatók – Invitel, Hungarotel, Monortel, Emitel – által megkezdett sávszélesség-bővítések szolgáltatótól függően legkésőbb június végére befejeződnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés