Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lángoló kardok és halálos nyílpuskák…

Kütyük

Lángoló kardok és halálos nyílpuskák…

Már elérhető a Doom RPG alkotóinak legújabb mobilos kalandjátéka.

Elérhetővé vált az Electronic Arts saját kiadású új mobilos egyszemélyes szerepjátéka, a díjnyertes Orcs&Elves. A kizárólag mobilokra készült játékot, mely az id Software-rel és a Fountainhead Entertainment-rel együttműködésben készült el, mostantól Európában is bárki letöltheti telefonjára.

A mobil játékok sorában korszakalkotónak számító Orcs&Elves fantasztikus élményekkel szolgál majd az alkalmi és a hardcore szerepjáték-rajongók számára egyaránt. A történetmesélős- és a szerepjáték műfaj sikeres házasságának és a mobiltelefonok adta lehetőségeknek köszönhetően az Orcs&Elves magasszintű játékélményt kínál bárhol és bármikor a mobil játékosok számára.

A Doom RPG sikere után az id Sofware és a Fountainhead Entertainment által alkotott Orcs&Elves egy újfajta hősies játékélménnyel örvendezteti meg a felhasználókat. A beszélő varázspálca segítségével a játékosok felfedezhetik az ősi törpevár titkait, falai között tömérdek kinccsel és legendás szörnyekkel találkozhatnak. A játékosok számtalan misztikus fegyver, köztük lángoló kardok és halálos nyílpuskák, illetve leleményességük segítségével juthatnak át az ördögi rejtvényeken és a halálos csapdákon. Az 5-7 órányi folyamatos játékélmény során több mint 35 veszélyes ellenséget kell legyőznünk, akik mindannyian önálló mesterséges intelligenciával vannak felruházva. Mindezt korlátlan újrajátszási lehetőséggel kínálja az Orcs&Elves, amelyben a kalandok, a misztikum és a boszorkányság földjéről varázsitalok, elvarázsolt gyűrűk és sárkány pikkelyes páncéllal menekülhetünk meg.

A játéknak elkészült a saját, hivatalos honlapja is, ahol nyolc nyelven olvashatunk rövid ismertetőt, megtekinthetünk egy bemutató videót is, sőt háttérképeket is letölthetünk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés