Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile web´n´walk@home: időalapú Internet otthonra

Kütyük

T-Mobile web´n´walk@home: időalapú Internet otthonra

A T-Mobile újabb mobil Internet szolgáltatást indít.

A magenta színekben pompázó szolgáltató első körben Németországban vezeti be a web´n´walk@home nevezetű szolgáltatást, mely leginkább azok számára lehet kedvező, akik szélessávú Internetre vágynak, azonban lakóhelyükön nem építhető ki vezetékes DSL kapcsolat.

A március 1-én startoló, időalapú számlázású web´n´walk@home két változatban érhető el. A web´n´walk@home 40 csomag havi 20 euró, vagyis mintegy 5 ezer forint ellenében 40 órányi mobil internetezést foglal magában. A web´n´walk@home 100 csomag havi 30 euróért (7,5 ezer forint) már nem kevesebb mint 100 óra mobil webböngészést tesz lehetővé. Amennyiben valaki túllépi a két évre szóló szerződésében foglalt időkeretét, percenként 20 centet (50 forint) kell fizetnie.

A web´n´walk@home egy előre definiált címen, illetve annak 2 kilométeres körzetében vehető igénybe. Ha valaki elhagyja ezt a területet, notebookjának a kijelzőjén megjelenik egy kis felirat, mely az Internet szolgáltatás befejezését jelzi. A szolgáltatás GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA készülékekkel egyaránt igénybe vehető.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile tavaly június 1-én indította el web´n´walk szolgáltatását. A T-Mobile web´n´walk lényege, hogy megfelelő mobiltelefon és valamely mobilinternet-csomag előfizetése esetén akár egyetlen gombnyomással elérhetővé teszi a teljes világhálót. Bármely kiválasztott internetes honlap egy mobiltelefon kijelzőjén is megtekinthető.

Magyarországon jelenleg egyedül a T-Mobile rendelkezik kereskedelmi HSDPA szolgáltatással, melynek letöltési sebessége jelenleg 3 Mbit/s körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés