Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kutya mindenit!

Kütyük

A kutya mindenit!

Egy újabb, nem mindennapi lehetőség a mobil penetráció növelésére.

A kisgyermekek és az idősek után már a kutyák is speciális mobiltelefont kaphatnak. Egy 2005 elején alapított vállalat, a PetsMobility Networks érdekes projektbe kezdett: elkészített egy olyan, kifejezetten házi kedvenceknek szánt mobil készüléket, mely többek közt még GPS helymeghatározó rendszerrel is fel van vértezve. A PetsCell névre keresztelt különleges készüléket a kutyák nyakörvére lehet rögzíteni.

A tulajdonos mostantól akár már azt is megteheti, hogy munkahelyéről felhívja az otthon unatkozó kutyáját és néhány kedves szóval jobb kedvre deríti. Az integrált GPS modul segítségével pedig könnyedén felkutathatók az esetlegesen elkóborolt ebek.

A PetsCell Dél-Koreában egy ideje már jelen van a kereskedelmi forgalomban, a kutyamobilért arrafelé nem kevesebb mint 70-80 ezer forintot kell fizetni. A Távol-Keleten nem meglepő módon komoly sikert aratott a kutyamobil, hiszen a világ ezen táján egy ideje már olyan készülékeket is nagy sikerrel forgalmaznak, melyek például emberi nyelvre fordítják a kutyák ugatását.

A gyártó úgy gondolja, hogy elérkezett az ideje, hogy a világ egyéb régióiban (USA, Európa) is piacra dobja a kutyamobilt. Érdeklődve várjuk, hogy hazánkban vajon mikor és milyen áron vásárolhatunk majd kutyáinknak ilyen high-tech kütyüt! Vauuu!!!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés