Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legvékonyabb: 5,9 mm-es Samsung mobil!

Kütyük

A legvékonyabb: 5,9 mm-es Samsung mobil!

A Samsungnál tovább folytatódik a mobiltelefonok fogyókúráztatása.

Mint ismeretes, a világ eddigi legvékonyabb telefonját úgy hívták, hogy Samsung SGH-X820, vagy más néven Samsung Ultra Edition 6.9. Ezt a címet mostantól már egy másik Samsung modell birtokolja, még pedig egész konkrétan a Samsung Ultra Edition 5.9 (U100). Az újdonság típusjelzéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal mindössze 5,9 milliméteres vastagságról beszélhetünk! A hivatalosan a 3GSM Világ Kongresszuson bejelentett készülék 105,5 milliméter hosszú és 50 milliméter széles, vagyis némileg a hossza is csökkent.

Az 1,93 colos képátlójú TFT kijelző 262 ezer színárnyalatú és 220×176 képpontos felbontású. Míg az elődmodellben egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép volt, addig a Samsung Ultra Edition 5.9 segítségével immár akár 3 megapixeles fényképek is készíthetők. A videófelvevős kamera mellett említést érdemel továbbá a 70 MB kapacitású belső memória, illetve a Bluetooth (A2DP) vezeték nélküli adatátvitel.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung újdonság GPRS és EDGE kompatibilis, vagyis az UMTS és HSDPA egyelőre még hiányzik belőle.

A TV-kimenetes, USB 2.0 kompatibilis Samsung Ultra Edition 5.9 várhatóan már a jövő hónaptól kezdve kapható lesz, ára 270 euró (70 ezer forint) körül alakul majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés