Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internet Explorer 7, magyarul

Kütyük

Internet Explorer 7, magyarul

Letölthető a microsoftos webböngésző magyar változata.

Három hónappal az angol változat megjelenését követően, a napokban elérhetővé vált az Internet Explorer 7 magyar változatának is a letöltése. A Windows XP-re készített változat gyors Download adatbázisunkból is beszerezhető.

Szolgáltatásait tekintve komoly változtatásokon esett át a browser a hatodik generációhoz képest. Többek között jobb web standard támogatással rendelkezik, került bele RSS hírolvasó, illetve az egyik legfontosabb változtatás a funkcionalitást nézve a füles (tabbed) böngészés megjelenése. Gondoltak a fejlesztők a hatos kiadás biztonsági gyengeségeit felemlegetőkre is: az Internet Explorer 7 beépített phishing-szűrővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a jelszóhalász weboldalak, melyek kicsalnák az internetezők személyes adatait (bankszámlaszámok, belépési kódok stb.) nagy valószínűséggel azonosításra kerülnek, így a felhasználó számára világossá válhat, hogy rosszindulatú webhelyet készül megnyitni.

A változtatásokat az egyre kedveltebbé váló Firefox indította el. A Tűzróka 1.0-s változatának megjelenésével egészen júliusig folyamatosan növelte részesedését az internetezők által használt böngészők között, a Onestat piackutató cég elemzése szerint, ezt követően az IE kicsit erőre kapott. Gary Schare, a Microsoft IE termékmenedzsmentjének igazgatója úgy nyilatkozott, hogy még a Firefox tulajdonosoknak is érdemes megnézni a hetes Internet Explorert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés