Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bedurvít a Sony Ericsson!

Kütyük

Bedurvít a Sony Ericsson!

A Sony Ericsson újdonsága egy igazi multimédiás csemege.

A Távol-Kelet és Európa között még mindig meglévő technológiai szakadék ékes bizonyítéka, hogy míg Japánban már a harmadik Sony Bravia mobilt is bemutatták, addig a mi kontinensünkön egyelőre még egyetlen ilyen készülék sem érhető el. Remélhetőleg már nem sokáig, hiszen tudni lehet, hogy a Sony Ericsson komoly európai mobil TV-s tervekkel rendelkezik.

A Japánban most debütált, SO903iTV típusjelzésű készülék széthajtható és egyben elforgatható kialakítást kapott, vagyis fedlapja oly módon is visszahajtható a helyére, hogy a nagyméretű kijelző kifelé nézzen. Ez a Bravia technológiájú panel nem kevesebb mint 3 colos képátlóval rendelkezik és bizony a felbontására sem lehet egyetlen rossz szavunk sem. A 262 ezer színárnyalatú TFT display WQVGA felbontással büszkélkedhet, ami egész konkrétan 432×240 képpontot jelent. Zárójelben megjegyzendő, hogy az 1,1 colos képátlójú külső OEL kijelző 128×36 pixeles felbontású és monokróm.

A kihajtható antennás, 16:9-es képarányú Sony Ericsson újdonsággal nem csak nézni, hanem akár rögzíteni is lehet a különböző DMB TV-adásokat. Az előre programozható videórekorder a belső memóriában maximum 30 percnyi adást képes tárolni, de természetesen microSD (TransFlash) memóriakártya is tehető a telefonba. Egy 2 GB-os kártyán maximum 640 percnyi videóanyag fér el. A telefon egyébként még arra is képes, hogy miközben felvesz egy adást, lejátszik egy másik műsort.

A 140 gramm tömegű és 111x50x19,5 milliméter méretű SO903iTV-ben egy 2 megapixeles és egy 0,1 megapixeles (videóhívás) fényképezőgép teljesít szolgálatot. A vörös, fekete és fehér színekben készülő telefon forgalmazása várhatóan valamikor a nyár elején fog megkezdődni a szigetországban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés