Connect with us

Hirdetés

technokrata

Medal of Honor – már mobilon is!

Kütyük

Medal of Honor – már mobilon is!

II. világháborúban játszódó FPS akciójáték – mobiltelefonokra.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az EA díjnyertes Medal of Honor sorozata első alkalommal jelenik meg mobiltelefonokon. A Medal of Honor játékot – amelynek legelső verziója 1999-ben jelent meg – sokan a második világháborús belső nézetes (First Person Shooter – FPS) akciójáték-műfaj megteremtőjének tartják, mely most Európaszerte letölthetővé vált mobiltelefonokra is.

A kifejezetten mobiltelefonokra tervezett Medal of Honor speciális játékvezérlők segítségével már a mobilokon is elérhetővé válik a népszerű sorozat valamennyi izgalma a játékosok számára. Az ellenséges vonalak mögött bevetett magányos katona bőrében a játékosoknak meg kell akadályozniuk a hírhedt V2-es rakéta megépítésére irányuló német erőfeszítéseket. A ravaszság és ügyesség megfelelő ötvözésével a játékosoknak hat, izgalmakban bővelkedő küldetésen keresztül kell átverekedniük magukat, a harcok által lerombolt utcáktól a szigorúan őrzött épületekig, hogy megmentsék a világot a zsarnokság rémétől. A főhős bőrébe bújó játékosoknak fegyverek széles arzenálja – géppisztolyok, egyszerű puskák, stb. – áll rendelkezésére, hogy legyőzzék az ellenséget.

A főbb jellemzők
-Viszket az ujjad a ravaszon?: Az egyszerű, egyetlen kattintást igénylő játékvezérlőknek hála bárki részt vehet a játékban, akár Medal of Honor veteránról, vagy frissen besorozott bakáról legyen is szó.
-Fegyvertelen harc: Lopózz az ellenség háta mögé és közvetlen közelből, puszta kézzel intézd el őket.
-Mesterlövész-puska: Tedd ártalmatlanná a távolból az ellenséget, a mesterlövész-puska távcsövét használva. Soha nem fogják megtudni, mi végzett velük!
-Kiváló grafika: A részletes animációknak és átvezető filmeknek hála izgalmas mobil élményben lehet részed.

A ˝12+˝ PEGI minősítéssel rendelkező, mobiltelefonokra írt Medal of Honor már Európaszerte letölthető a kompatibilis készülékekre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés