Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vérszomjas ellenfelek várnak ránk!

Kütyük

Vérszomjas ellenfelek várnak ránk!

A Doom alkotóinak mobiltelefonra írt új játéka Európában 2007 februárjában jelenik meg.

Az Electronic Arts bejelentette az Orcs & Elves fantázia-szerepjáték európai megjelenését, melyet az id Software és a Fountainhead Entertainment kizárólag mobiltelefonokra alkotott meg. A termék idei sikeres észak-amerikai piacra kerülését követően a díjnyertes játék 2007 februárjában válik elérhetővé Európa-szerte.

Az EA, az id Software és a Fountainhead Entertainment összefogásával született meg az Orcs&Elves fantáziadús kalandvilága, amely a Doom RPG következő generációs grafikai motorjára épül. Az FPS (First Person Shooter – belső nézetes) akciót a körökre osztott taktikai tervezéssel ötvöző Orcs & Elves egyedülálló hordozható játékélményt kínál, izgalmas játékmenetével és meglepő lehetőségeivel. Az id Software és a Fountainhead Entertainment által létrehozott program vadonatúj fantáziavilágába könnyen belefeledkezhetnek a mobil játékosok: hőseinknek a Törpök egy ősi, legendás lényektől és mesés kincsektől hemzsegő erődítményét egy beszélő varázspálca segítségével kell felfedezniük.

˝Az Orcs & Elves létrehozása során a Doom RPG kiváló motorjával kapcsolatos tapasztalatainkra is építhettünk, és ezt számtalan új jellemzővel kombinálva egy vadonatúj világot alkothattunk meg a mobiltelefonokra˝ – mondta John Carmack, az id Software alapítója és technikai vezetője. ˝A mobiljátékok hihetetlen fejlődési üteme révén minden évben ugrásszerűen nő a színvonal, szemben például a PC-kre vagy konzolokra írt játékok négy éves ciklusával˝.

˝Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy hozzájáruljunk a mobil platform fejlődéséhez. Ezért működünk együtt az iparág legnevesebb fejlesztőivel annak érdekében, hogy szórakoztató, magával ragadó játékélményben részesíthessük a mobiljátékosokat˝ – mondta Javier Ferreira, az EA Mobile európai kiadórészlegének elnökhelyettese. ˝Kiváló példa erre együttműködésünk az id Software és a Fountainhead Entertainment csapataival a kizárólag mobiltelefonokon elérhető Orcs & Elves játék fejlesztése kapcsán. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ezt az élményt 2007 februárjában európai ügyfeleinkkel is megoszthatjuk˝.

A játékosokat az Orcs & Elves egy olyan világba repíti, ahol a több mint ötórányi akciódús játék során kardjukra és varázserejükre kell támaszkodniuk. A lángoló kardoktól egészen a rettegett számszeríjakig tizenegy misztikus fegyvert próbálhatnak ki a kalandra készek, miközben harmincötnél is több vérszomjas ellenféllel (többek között trollokkal, sötét elfekkel és élőholtakkal) néznek farkasszemet. Mialatt hősies küzdelmet folytatnak, hogy a sötétség erői ellenében megvédjék a Törpök fellegvárát, a mobil játékosok titkokkal, kincseskamrákkal, ördögi csapdákkal és titokzatos szereplőkkel is találkozhatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés