Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia titkos, dupla nullás ügynöke!

Kütyük

A Nokia titkos, dupla nullás ügynöke!

Friss fényképek érkeztek a Nokia egyik, sokak által várva várt új modelljéről.

Az alábbi felvételek az amerikai FCC testület honlapjáról származnak, mely szervezet nemrégiben bevizsgálta és egyben áldását is adta a képeken látható Nokia N93 utódmodellre. Érdekesség, hogy a telefon dokumentációjában N93i, ellenben magán a készüléken N00 típusjelzés olvasható. A finnek módosított billentyűzetű újdonsága némileg kisebb méretű és egyben könnyebb is, mint az elődmodell, ezenkívül pedig a felhajtható és elforgatható fedlap tükröződő borítást kapott.

A digitális fényképezőgép továbbra is 3,2 megapixeles felbontású, Carl Zeiss optikás és háromszoros optikai zoomos: a fejlesztők remélhetőleg javítottak a kamera képminőségén. A Wi-Fi kompatibilis készülék az előzetes információk szerint immár HSDPA (3,5G) hálózatokban is használható lesz. Addig is, amíg nem áll rendelkezésünkre az összes N93i specifikáció, tekintsük át röviden, hogy mit is nyújt számunkra az eredeti Nokia N93!

A csukott helyzetben 119 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 28 milliméter vastag Nokia N93-ban egy 2,4 colos képátlójú, 240×320 pixeles (QVGA) felbontású TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A kamera fontosabb specifikáció közé tartozik a 3,2 megapixeles felbontás, a Carl Zeiss lencse, a háromszoros optikai zoom és a VGA videórögzítés.

A belső memória kapacitása 50 MB, ez azonban rendkívül egyszerűen, miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével bővíthető, akár működés közben is. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a jó öreg IrDA-n, Blueooth-on és GPRS-en kívül az EDGE, a 3G és a Wi-Fi (802.11b/g) is támogatott.

Mondanom sem kell, hogy a 180 gramm tömegű Nokia N93-on már a harmadik generációs S60 szoftver (Symbian 9) kapott helyet, ami csupán annyiból lehet rossz, hogy a régi alkalmazások nem futtathatóak rajta. Az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 240 órás készenléti időt, illetve 300 perces beszélgetési időt képes biztosítani számunkra. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), sztereó FM rádiós (Visual Radio) készülékből a TV-kimenet sem hiányzik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés