Connect with us

Hirdetés

technokrata

Feltámad a BenQ-Siemens zenemobil

Kütyük

Feltámad a BenQ-Siemens zenemobil

A BenQ-Siemens EF71 nem tűnik el teljesen a süllyesztőben.

Mint ismeretes, a gyártó a közelmúltban bejelentette, hogy a komoly veszteségek miatt kivonul Európából, ez viszont nem jelenti azt, hogy a világ más részein is megszűnne létezni a márka. A legfrissebb híradások például arról szólnak, hogy a gyártó 2007 első felében Kínában nagy mennyiségben szeretne eladni EF71-es zenetelefonokat, még pedig divatos arany, pink és lila színekben.

A BenQ-Siemens EF71 típusjelzésű kagylómobil a vállalat Q-fi termékcsaládjának tagja: a Q-fi modellek leginkább rendkívül egyszerűen kezelhető zenefunkcióikról (MP3, AAC, WMA) ismerszenek meg. A kereken 100 gramm tömegű készülék csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 225 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) BenQ-Siemens EF71 sajnos sem az EDGE, sem pedig a 3G adatátviteli technológiát nem támogatja, így e tekintetben egyedül a GPRS Class 10-re szorítkozhatunk. A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 pixelt, valamint több mint 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, az OLED technológiájú külső display pedig 128×64 képpontos és monokróm (fehér háttérvilágítású).

A beépített digitális fényképezőgép modul legfontosabb jellemzői közé tartozik a 2 megapixeles felbontás, a videófelvevő funkció, valamint az éjszakai üzemmód. A belső memória 24 MB kapacitású, ezenkívül természetesen a Bluetooth kontroller sem hiányzik a készülékből. A BenQ-Siemens EF71 dobozában többek közt egy sztereó headset, valamint egy microSD (TransFlash) memóriakártya is található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés