Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két telefon egy mobilban – két hívószám egyben!

Kütyük

Két telefon egy mobilban – két hívószám egyben!

Ennek a telefonnak a kijelzőjén egyszerre két térerő kijelzés látható. Hogy miért? Mindjárt kiderül!

A bevezetőben feltett kérdésre nagyon egyszerű a válasz: az LCD balfelső sarkában azért van két térerő piktogram, mert a készülékbe nem egy, hanem két SIM kártyát lehet betenni, ráadásul ezeket nem csak felváltva, hanem egy időben egyszerre is képes kezelni a mobil.

A CoolPAD 728G2 típusjelzésű okostelefon tulajdonosának már nem kell két külön telefont, egy magánt és egy cégest folyamatosan magával cipelnie, hiszen a készülék egy igazi ˝kettő az egyben˝ megoldást biztosít a felhasználó számára. Bejövő hívás esetén, illetve tárcsázáskor csak el kell döntetni, hogy a GSM1, vagy a GSM2 gombot nyomjuk meg, de a telefon akár arra is képes, hogy két hívást egyszerre bonyolítson le – ilyenkor a két beszélgetés között egy gombnyomással lehet váltani.

A Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszerre építkező CoolPAD újdonságban egy 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg, no és persze érintésérzékeny.

A belső memória kapacitása 128 MB, a smartphone bővítőslotjába pedig miniSD formátumú memóriakártyákat lehet behelyezni. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép nem túl nagy felbontású: segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók lőhetők.

A 116x59x21,5 milliméter méretű és 172 gramm tömegű, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) masina negatívuma, hogy csak a GPRS adatátvitelt támogatja, az EDGE-et és a 3G-t sajnos nem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés