Connect with us

Hirdetés

technokrata

Meglestük Tom Cruise-t!

Kütyük

Meglestük Tom Cruise-t!

Megnéztük, hogy Tom Cruise hogyan szerepel a Nokia N93 kijelzőjén, illetve a telefonra kötött óriási plazma TV-n.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Nokia a Mission: Impossible III magyarországi DVD-premierjének napján jelentette be a film memóriakártyán érkező változatát, melyet a finn gyártó ma a hazai sajtó képviselőinek is bemutatott. Az M:I:III jó minőségű, teljes terjedelmű mobilra optimalizált változata kizárólag a Nokia Nseries multimédiás számítógépekkel kapható. A mobilos film egyébként olyannyira jó minőségű, hogy akár még egy a telefonra csatlakoztatott, nagy képátlójú televízión is jól mutat a képe, az N93 pedig abszolút ˝röccenés˝ mentes lejátszást biztosít.

Az akciódús kalandfilm a Nokia N93 és N73 értékesítési csomagjának részeként, ingyenesen elérhető hazánkban. A Finnországban, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországon, Törökországban és az Egyesült Királyságban kínált ajánlat akár karácsonyi ajándék is lehet, melyen bármikor élvezhetjük az M:I:III akcióit.

A 2,4 colos QVGA színes kijelzőjű, és a videofilmek készítéséhez és megtekintéséhez ideális formával rendelkező Nokia N93, valamint a 3,2 megapixeles kamerával, Zeiss optikával ellátott N73 igazi mobil szórakoztató készülék. Az 512 MB-os miniSD memóriakártyán megtalálható, teljes hosszúságú film másodpercenként 25 képkockás sebességgel pörög, és a videólejátszást bármikor előre- és hátrafuttathatjuk, megszakíthatjuk és folytathatjuk. Ha már megnéztük a filmet, elmenthetjük azt a személyi számítógépre, a memóriakártya 512 MB tárhelyét pedig fényképezésre és videózásra használhatjuk.

A Nokia és az M:I:III forgalmazója, a Paramount Pictures megállapodása az után született, hogy a film a jegypénztárakban világszerte már több mint 400 millió dolláros bevételt hozott.

A Nokia N93 nem csupán hordozható médialejátszó, hanem egy Carl Zeiss lencsékkel, optikai zoommal ellátott videokamera is, mellyel a felhasználók saját kalandjaikat is DVD közeli minőségben rögzíthetik. A Nokia az embereket a Nokia Nseries Studio megnyitásával szeretné ösztönözni a filmezésre. A stúdió a mobilfilmek interaktív internetes közössége, amelyet a díjnyertes színművész és rendező, Gary Oldman nyitott meg. A számos nemzetközi kreatív művész, többek között Gary Oldman által Nokia N93-mal leforgatott mobil filmek már megtekinthetők a weboldalon.

A Nokia N73 kompakt külsővel, fejlett fotós szolgáltatásokkal (3,2 megapixeles érzékelő, Carl Zeiss optika, autófókusz) ellátott digitális kamera, valamint intuitív fotóalbummal rendelkező multimédiás számítógép. A legfontosabb kamerafunkciókat külön exponáló, zoom és újranéző gombokkal, illetve az aktív eszköztár-felülettel kezelhetjük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés