Connect with us

Hirdetés

technokrata

A miniszterelnök SMS-ben szakított!

Kütyük

A miniszterelnök SMS-ben szakított!

Itt a bizonyíték arra, hogy még a prominens személyiségek is gyakran szoktak SMS-ezni.

Jelen történetünk főszereplője nem más, mint Finnország miniszterelnöke, Matti Vanhanen. Emberünk nemrégiben egy a mobiltelefonján megírt rövid szöveges üzenetben közölte a korábban az Interneten megismert barátnőjével, hogy kapcsolatuk eddig tartott és nem tovább.

˝Matti egy SMS-ben tudatta velem, hogy: ennyi volt˝ – nyilatkozta a barátnő, Susan Kuronen egy a Me Naiset című finn lapnak adott interjújában. Matti és Susan kapcsolata néhány héttel ezelőtt ért véget, az azóta eltelt időkben azonban tele van a finn média a történettel, ugyanis a harminchat esztendős hölgyemény előszeretettel közöl újabb és újabb történeteket a miniszterelnökkel folytatott románcáról.

Az ötvenegy esztendős Vanhanen elvált és két gyermek édesapja. Megjegyzendő, hogy Jacques Chirac francia elnök nemrégiben Finnország legszexisebb férfijának kiáltotta ki a miniszterelnököt, aki egyébként mostanság értelemszerűen megpróbál hallgatni a kínos szakítás részleteiről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a huszonnégy éves Britney Spears nemrégiben ugyancsak mobiltelefonos üzenetben értesítette párját arról, hogy a továbbiakban nem kíván együtt élni vele. Britney párja, a huszonnyolc esztendős Kevin Federline éppen egy torontói étteremben adott televíziós interjút, amikor csipogni kezdett a telefonja – ekkor érkezett meg az énekesnő szakításról szóló SMS-e. Federline azonnal megszakította az interjút és rögtön felhívta feleségét, ezután pedig egy körülbelül félórás, ismeretlen tartalmú beszélgetést folytattak le egymással. Mint ismeretes, a párnak két kisgyermeke van, az 1 éves Sean Preston és a 2 hónapos Jayden James.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés