Connect with us

Hirdetés

technokrata

Limitált szériás új divatmobil

Kütyük

Limitált szériás új divatmobil

Itt a megoldás azoknak, akik egyszerűen túl unalmasnak találják a Sagem my400V-t.

Történt ugyanis, hogy bemutatkozott az említett készülék limitált példányszámban készülő, egyedi díszítő motívumokkal ellátott új kiadása. Tudását tekintve egyébként teljesen megegyezik egymással a ˝sima˝ Sagem my400V és a most debütált Oxbow kiadás.

A kereskedelmi forgalomban immár jó néhány hónapja elérhető Sagem my400V az eggyel alacsonyabb kategóriában versenyző Sagem my300X-hez hasonlóan ultra-karcsú kialakítású, ami konkrétan azt jelenti, hogy a 105 milliméter hosszú és 46 milliméter széles újdonság vastagsága nem haladja meg a 14 millimétert, tömege pedig mindössze 84 gramm.

A 128×160 képpontos felbontású folyadékkristályos kijelző 16 bites színmélységgel bír, ami ugyebár 65.536 színárnyalatot jelent. Ebből a modellből már a digitális fényképezőgép sem hiányzik: a kamera segítségével mximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fotók készíthetők.

Végül, de nem utolsó sorban a my400V kapcsán említést érdemel még a 12 MB-os (nem bővíthető) belső memória, háromsávos GSM modul, a zenelejátszási (MP3) képesség, az infravörös port, a Java kompatibilitás, a kihangosíthatóság, valamint a GPRS Class 10 adatátviteli technológia. A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben akár 350 órás készenléti időt is képes biztosítani.

A Sagem My Oxbow várható árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés