Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új Nokia – a fekete lovagok

Kütyük

Három új Nokia – a fekete lovagok

A Nokia ismét jelét adta annak, hogy mennyire fontosnak tartja a mobil Internetet.

A finn gyártó Ázsiában három új, de azért nem teljesen vadonatúj készüléket jelentett be. A Nokia N70 Internet Edition, a Nokia N73 Internet Edition és a Nokia N93 Internet Edition az azonos típusjelzésű alapmodellekre épülnek, azonban lényeges eltérés, hogy fekete színben pompáznak (mint a nemrég debütált Music Edition változatok), illetve, hogy fejlett mobil Internetes szolgáltatásokkal vannak felvértezve.

Billentyűzetükön dedikált Internet gyorsgombot helyeztek el, szoftverük pedig már gyárilag tartalmazza a Yahoo! és Microsoft Live kereső alkalmazásokat. Azzal kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek információink, hogy Európában vajon mikor és milyen áron debütálnak majd ezek az új Nokia mobiltelefonok.

A Mobile Search alkalmazással használt Yahoo! Search segítségével kényelmesen bármit megtalálhatunk az Interneten, a találatokat pedig a böngésző Mini Map szolgáltatásának köszönhetően tekinthetjük meg. Többezer árucikket nézhetünk végig az Amazon.com oldalon, ahol az Amazon MobiPocket Readerrel akár egy könyvön is végigfuthatunk. Élményeinket a világhálón is megmutathatjuk – készítsünk egy képet, és a készülékről küldjük el közvetlenül a Flickr weboldalra, ahol barátaink és családunk is megnézheti a felvételt. A Yahoo! közösséghez a Yahoo! Go for Mobile alkalmazása segítségével csatlakozhatunk.

A Download! mappára kattintva azonnal látható, mely új alkalmazások tölthetők le a multimédiás számítógépre, emellett a már letöltött alkalmazások is frissíthetők. A teljeskörű szolgáltatáskínálatot biztosító, Mini Map-pel ellátott Nokia internetböngészővel könnyedén szörfözhetünk a neten, és a weboldalak pont olyan formában nyílnak meg, mint a személyi számítógépen.

A Mobile Search alkalmazás praktikusan a főmenüben elhelyezett helyi keresés funkciójával kikereshetünk egy klassz bárt, amelyet a készülék elhelyez a térképen, vagy akár pillanatok alatt fel is hív. A telefonszámot és a címet közvetlenül a névjegyzékbe is elmenthetjük, így legközelebb is megtaláljuk a helyet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés