Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a Nokia Intellisync

Kütyük

Megújult a Nokia Intellisync

A Nokia Intellisync Device Management támogatja a Nokia Eseries és a Windows Mobile 5 platformot használó készülékek Microsoft Exchange ActiveSync beállításait is.

A Nokia Intellisync Device Management megoldása támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync beállításokat az S60 3rd Edition és a Symbian operációs rendszereken alapuló Nokia Eseries készülékcsaládon – a Nokia E50-en, E60-on, E61-en és az E70-en -, valamint a Windows Mobile 5.0 platformot használó eszközökön, például a Palm Treo 700 W és a Motorola Q készülékeken is. Az Intellisync készülékkezelési megoldás segítségével a rendszergazdák mostantól a hálózaton keresztül, központilag konfigurálhatják és kezelhetik a Nokia Eseries készülékek és a Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel működő készülékek mobil e-mail-, naptár- és névjegyzék-beállításait. Ennek köszönhetően az alkalmazottaknak, vagy az informatikai osztálynak nem kell manuálisan, egyenként megadni a készülékeken a megfelelő Exchange szerver beállításokat. Az új szolgáltatás fontos szerepet játszik majd a nagyszabású vállalati Exchange ActiveSync e-mail rendszerek telepítése során.

Az Exchange ActiveSync a Microsoft egyik protokollja, amely a vezeték nélküli push e-mail célba juttatására, illetve a mobilkészülék és a Microsoft Exchange szerver között a naptár- és névjegyzék-szinkronizálására szolgál. A Nokia a kifejezetten a Nokia Eseries mobilkészülékekhez kifejlesztett ˝Mail for Exchange˝ készülékkliensen keresztül alkalmazza a Microsoft Exchange ActiveSync protokollt. A Windows Mobile 5.0 platformot használó készülékek Exchange ActiveSync beállítás-kezelője Intellisync Mobile Suite (mobil programcsomag) klienst használ. A Mail for Exchange megoldás lehetővé teszi, hogy a kompatibilis Microsoft Exchange szerverekről vezeték nélkül szinkronizálhatók legyenek az e-mailek, a naptárbejegyzések és a névjegyzék-adatok.

Az Intellisync készülékkezelési megoldás a vállalat készülékeinek üzembe helyezésétől kezdve a telefonok élettartamának végéig használható. A megoldás konfigurálja és beállítja a készülékeket, telepíti az alkalmazásokat, frissít, és szükség esetén eltávolítja a programokat, valamint a biztonsági rendszert is karban tartja. Emellett az elveszett, vagy illetéktelen kézbe került készülékek távirányítással zárolhatók és a rajtuk tárolt adatok törölhetők.

Az Intellisync készülékkezelés a céges informatikai rendszer részeként vagy a szolgáltató által biztosított hosztolt szolgáltatásként minden vállalatméretnél jól alkalmazható. Az Intellisync Device Management a Nokia vállalatoknak, mobilszolgáltatóknak és szolgáltatóknak kínált, széles skálát lefedő, egységes készülékkezelési rendszerének egyik eleme. Az egységes készülékkezelési rendszer segítségével a szolgáltatók teljes ügyfélkörüket kiszolgálhatják, és teljes körű készülékkezelést biztosíthatnak.

Az Intellisync mobil programcsomag az Intellisync Wireless Email (vezeték nélküli e-mail), az Intellisync Device Management (készülékkezelés), az Intellisync Application Sync (alkalmazás-szinkronizáló), az Intellisync File Sync (fájlszinkronizáló), és az Intellisync Call Connect (híváskapcsoló) megoldásból épül fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés