Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Samsung E480 – elegáns mobil olcsón!

Kütyük

Exkluzív: Samsung E480 – elegáns mobil olcsón!

A Samsung hamarosan egy újabb kagylómobillal jelenik meg a piacon.

A dél-koreai gyártó Samsung SGH-E480 típusjelzésű újdonsága egy a középkategóriában hadrendbe állítandó készülék, mely elsősorban szétnyitható kialakításáról, másrészt elegáns megjelenéséről és relatíve kedvező áráról ismerszik meg.

A Kisha fejlesztési kódnevet viselő telefon pontos méret-, illetve tömegadatait egyelőre sűrű homály fedi, mint ahogy jelenleg még azt sem lehet tudni, hogy a készülékbe pontosan milyen felbontású kijelzők kerülnek. Jelenleg csak annyit biztos, hogy az E480-asnak mind a belső, mind pedig a külső kijelzője színes.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, GPRS támogatású készülék felhajtható fedlapjának felső részén kapott helyet a digitális fényképezőgép modul. Az optika mellől sajnos mind a vaku, mind pedig a tükör hiányzik. A CMOS képszenzoros kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fényképek, illetve természetesen videók is készíthetők. Az elkészült anyagok a belső memóriában, illetve az oldalsó bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

Az MP3 lejátszóval, sztereó FM rádióval és Java MIDP 2.0 kompatibilitással rendelkező, Bluetooth-képes Samsung SGH-E480 ára várhatóan 250 dollár (50 ezer forint) körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés