Connect with us

Hirdetés

technokrata

Schneider-Kreuznach optikás LG mobilok

Kütyük

Schneider-Kreuznach optikás LG mobilok

Az LG Electronics új kamerás telefonjaiban a német Schneider-Kreuznach cég lencséi kapnak helyet.

A Schneider-Kreuznach először működik együtt egy mobiltelefon gyártó céggel. Az LG nemrég bemutatott Shine becenevű készüléke az első kamerás telefon a világon, amelybe Schneider-Kreuznach lencsét építettek.

˝Napjaink vásárlói elvárják, hogy mobilkészülékük professzionális multimédiás tulajdonságai között a kamera is csúcsminőségű legyen˝ – mondta Skott Ahn, az LG mobiltelefon K+F központjának ügyvezető igazgatóhelyettese. ˝A Schneider-Kreuznach technikai szakértelmének segítségével az LG több felsőkategóriás telefont mutat majd be˝.

˝Erős támogatásunkkal az LG a legfejlettebb kamerás telefonokat nyújtja majd a multimédiás tulajdonságok kedvelőinek˝ – mondta Dr Josef Staub, a Schneider-Kreuznach vezérigazgatója.

A együttműködés megkezdésének alkalmából Skott Ahn és Josef Staub egy közös ünnepség keretén belül látták el a szerződést kézjegyükkel az LG Electronics Mobiltelefon K+F, központjában, 2006. október 25-én, Szöulban. A megegyezés alapján a két cég egyesíti a brandinget az adott területen, megosztja egymással technológiai tanúsítványait, és együttesen folytatja tovább a fejlesztéseket.

Az IC Insight piackutató cég felmérései alapján a kamerás telefonok globális piacán 910 millió készülék talál majd gazdára 2010-ig. A cég jelentős növekedésre számít a kamerás telefonok szegmensében. Az előrejelzések szerint a kamerás telefonok 2006-ra 54, 2008-ra 68, 2009-re pedig 75 százalékát teszik majd ki a piacnak világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés