Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős Nokia navigációs készülék

Kütyük

Érintőkijelzős Nokia navigációs készülék

Egyszerű tájékozódás Európában – a Nokia új autós navigációs készülékével.

A Nokia bemutatta első, kifejezetten személyi navigációhoz készült, Európa térképeket tartalmazó készülékét, a Nokia 330 Auto Navigationt, mely elvégzi a navigációs feladatokat, miközben mi gondtalanul suhanhatunk át az európai határokon. A kifinomult Nokia 330 Auto Navigation tisztán, érthető hangon megszólalva, és a nagy, 3,5 colos színes érintőkijelzőn megjelenő térkép segítségével zökkenőmentes navigációt biztosít az egyik európai országból a másikba.

A Nokia 330 Auto Navigationnel nem okoz fejtörést az útvonal. Csak írjuk be az úti cél nevét, és kövessük az egyszerűen használható érintőkijelzőn megjelenő utasításokat! A Nokia 330 Auto Navigation újabb címeket is ajánl a gyors címkereső ablakokban, ahol az új célpontokat egyszerűen kiválaszthatjuk.

A beépített GPS-vevővel rendelkező Nokia 330 Auto Navigationnel biztosak lehetünk abban, hogy az út során a legjobb minőségű műholdas lefedettséget élvezhetjük. A készülék 2 GB-os memóriakártyán tárolja a gyárilag telepített Európa térkép-adatokat és a részletes utazási információkat. A két- vagy háromdimenziós, esti vagy nappali kijelző üzemmódot igényeink szerint állíthatjuk be, a beszédhangnál pedig a nyelvet és a hangerőt módosíthatjuk, vagy egyszerűen újra meghallgathatjuk az legutóbbi utasítást.

A vezetés sem lesz unalmas – a Nokia 330 Auto Navigation fejlett szórakoztató funkciókat is tartalmaz, így zenelejátszót, fényképtárat, és videolejátszót is használhatunk.

A Nokia 330 Audio Navigation a tervek szerint 2006 utolsó negyedévében jelenik meg egyes európai piacokon, kiskereskedelmi ára pedig adók nélkül 360 euró körül várható.

A Nokia 330 Auto Navigation a Route 66 Navigate 7 alkalmazását és a Navteq térképadatait használja. A Route 66 személyes mobilnavigációra szakosodott szoftvercég. A Navteq az autós navigációs rendszerekben, a hely specifikus szolgáltatásokban, valamint az állami és üzleti megoldásokban használt átfogó digitális térkép-információk vezető szállítója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés