Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és buta mobil a Philips-től

Kütyük

Olcsó és buta mobil a Philips-től

A Philips többek közt azokra a mobiltelefon vásárlókra is gondol, akik készülékükkel elsősorban telefonálni és SMS-ezni szeretnének.

A Philips idén tavasszal mutatta be egyik legolcsóbb, belépőszintű kategóriás mobiltelefonját, a Philips S200-at, melynek most megérkezett az utódmodellje, még pedig Philips S220 néven.

A fejlesztők ezúttal is egy hagyományos (candybar) kialakítású modellt készítettek, azonban a jó öreg monokróm kijelzőt végre nyugdíjba küldték. Az S220-ban a korábbiakkal ellentétben már egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban 65.536 színárnyalatáról, illetve 128×128 képpontos felbontásáról ismerszik meg. Mondanom sem kell, hogy ebben a low-end készülékben keresve sem találunk integrált digitális fényképezőgépet, így multimédiás fronton egyedül a sztereó FM rádióról tudunk beszámolni.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes, rejtett antennás Philips újdonság 101 milliméter hosszú, 43,5 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag, miközben tömege mindössze 80 gramm.

A Philips S220 kapcsán említést érdemel továbbá az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, a 300 férőhelyes telefonkönyv, a polifonikus csengőhangok, illetve a Java kompatibilitás. A készülék várható árát egyelőre sűrű homály fedi – a kereskedelmi forgalmazás várhatóan még ebben a negyedévben meg fog kezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés