Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG KE820: a legújabb ultravékony mobil

Kütyük

LG KE820: a legújabb ultravékony mobil

Az LG Electronics bemutatta legújabb készülékét, az egyedi megjelenésű KE820-at.

A vékony kialakítású, szinte bankkártya méretű telefon mindössze 9,9 milliméter vastag és csak 73 grammot nyom a mérlegen. Az EDGE funkciónak köszönhetően nagysebességű adatátvitelre képes mobillal VOD (Video On Demand), valamint MOD (Music On Demand) szolgáltatásokat vehetünk igénybe, vagyis élőben nézhetünk videófájlokat és hallgathatunk zenét, és nem kell kivárnunk, míg a teljes anyag letöltődik telefonunkra. A KE820 könnyen felismerhető az LG sajátos, fényesen fekete külsejű formatervezéséről és a rejtett panoráma kijelzőről. A telefon valódi bőrtokban kerül forgalmazásra.

A könnyen kezelhető széles billentyűzeten egyszerűen navigálhatunk és könnyen nyomon követhetjük az eseményeket az LCD-n. A KE820 multitask funkciójának köszönhetően folyamatosan hallgathatjuk kedvenc zenéinket akkor is, miközben üzenetet küldünk, játszunk a telefonon, internetezünk a készülékkel vagy éppen videofelvételt készítünk vele. A 2 megapixeles kamera és a zenelejátszó egyetlen gombnyomással könnyedén aktiválható. A kamerát autofókusszal, valamint egy fotometrikus fényszabályozó rendszerrel szerelték fel, mely egyenlő arányban osztja el a fényt. Ez a megoldás főleg a gyengén megvilágított helyeken és éjszaka lehet hasznos. A zene szerelmesei hagyományos fülhallgatókkal is élvezhetik a dalokat, de a KE820 Bluetooth adatátvitellel kommunikáló fülhallgatói biztosítják csak igazán a zenehallgatás abszolút kényelmét.

Az EDGE képes készülék maximum 200 Kbit/s sebességű adatátvitelre képes, így könnyedén oszthatjuk meg barátainkkal kedvenc dokumentumainkat, képeinket, zenéinket, vagy akár videofelvételeinket. A telefonra UMS (USB Mass Storage) módszerrel is feltölthetjük tetszőleges file-jainkat és a számítógéphez csatlakoztatva könnyedén rendszerezhetjük az adatokat telefonunkon, mintha csak egy USB kulcsot használnánk. A 128 MB-os belső memória akár 1 GB-os microSD memóriakártyával is megtoldható.

Specifikációk:
-2 megapixeles CMOS kamera vakuval
-Autofókusz; éjszakai mód; makró fényképezés
-128 MB belső memória, microSD kártyás bővítési lehetőség
-MP3, AAC, AAC+, WAV
-MP3 csengőhangok
-Csengőhangszerkesztő
-Kép- és hangfelvétel/lejátszás
-VOD/MOD lehetőség
-FM rádió és flight mode
-1.000 férőhelyes telefonkönyv
-Bluetooth
-USB Mass Storage
-Rádiófrekvencia: 900/1800/1900 MHz
-Méretek: 95x52x9,9 milliméter
-Kijelző: 176×220 pixel, 262 ezer szín
-Beszélgetési/készenléti idő: 2 óra 30 perc / 270 óra (11 nap)
-Akkumulátor: 750 mAh
-Tömeg: 73 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés