Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-olcsó ultra-vékony mobil

Kütyük

Ultra-olcsó ultra-vékony mobil

Az ultra-vékony mobiltelefonok eleinte csak a magasabb árkategóriákban voltak elérhetők, mostanság viszont már rendkívül olcsó, anorexiás készülékek is kaphatók.

Pontosan ilyen telefon a Virgin Mobile által most bejelentett és a nyáron egyszer már kémfotókon látott Slice (Szelet). Az újdonság egész pontosan 10,16 milliméter vastag, vagyis jelentősen elmarad a vékonyság világrekorder Samsung SGH-X820 6,9 milliméteres, illetve a Samsung SGH-Z370 8,4 milliméteres adataitól, igaz jelentősen olcsóbb (és butább) is ezeknél.

A fejlesztők a költséghatékonyság jegyében ezúttal kihagyták a digitális fényképezőgép modult, így a Slice segítségével bizony nem tudunk fotókat készíteni. Ezen túlmenően a kijelző minőségétől sem igazán fogunk elájulni: az alig 1,5 colos képátlóval rendelkező display 128×128 pixeles felbontással rendelkezik, 16 bites színmélysége pedig mintegy 65 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé.

A Motorola SLVR-ére hajazó billentyűzettel felvértezett Slice-ban egy 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyártó közlése szerint optimális esetben közel 11 napos készenléti időt, illetve 230 perces beszélgetési időt biztosít a számunkra.

A két gyári játékkal (Midnight Pool Players Club, Platinum Solitaire Players Club) ellátott, viszont MP3 lejátszót sajnos nélkülöző, kétnormás Slice mobiltelefon ára az Egyesült Államokban átszámítva alig 10 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés