Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-olcsó LG mobil

Kütyük

Ultra-olcsó LG mobil

Az LG mostanság lassan már annyi új mobiltelefont jelent be, mint a legnagyobb újdonság dömpinget ránk zúdító Samsung.

A dél-koreai székhelyű gyártó néhány napja mutatta be egyik legolcsóbb új kagylómobilját, az LG KG120-as modellt, melynek most megérkezett a hagyományos kialakítással rendelkező testvérmodellje, az LG KG110.

A cég által a low-end, vagyis legolcsóbb kategóriában hadrendbe állítandó, rejtett antennás újdonság 102,8 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 16,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 76 grammot nyom. A folyadékkristályos kijelző ezúttal természetesen nem TFT, hanem cSTN technológiájú: a 65 ezer színárnyalatú display felbontása mindössze 128×128 képpont.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésre képes LG KG110 sem EDGE (2,75G), sem pedig UMTS (3G) támogatást sem kapott, így ezúttal meg kell elégednünk a jó öreg GPRS (2,5G) adatátvitellel, annak is a Class 8 verziójával. Digitális fényképezőgép modul nem került a telefonba, a belső memória mindössze 1 MB-os kapacitással bír és bizony memóriakártyákat sem lehet tenni a készülékbe.

Az LG újdonsága kapcsán említést érdemel még a WAP 1.2.1 böngésző alkalmazás, az SMS és MMS kompatibilitás, illetve a 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, mely optimális esetben 240 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

Az LG KG110 ára várhatóan 15-20 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés