Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Samsung Z230: stílusos és olcsó 3G kagyló

Kütyük

Már kapható a Samsung Z230: stílusos és olcsó 3G kagyló

A Samsung megkezdte 3G mobiltelefon termékkínálata egyik legolcsóbb tagjának a kereskedelmi forgalmazását.

A Samsung SGH-Z230 névre keresztelt újdonság egy elegáns megjelenésű és egyben elérhető árú UMTS készülék. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, széthajtható kialakítású telefon egész pontosan 90 grammot nyom a mérlegen, alaphelyzetben pedig 91 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22,6 milliméter vastag.

A TFT technológiájú, 1,9 colos képátlóval rendelkező belső kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a cSTN alapokon nyugvó kiegészítő display pedig 96×96 képpont, illetve 65 ezer szín birtokosa.

A digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, de ezenkívül természetesen videózhatunk is vele. A belső kijelző alatt egy második kamera is helyet kapott – ez a VGA felbontású modul elsősorban a videóhívásokhoz használatos.

A bővíthetőségről microSD (TransFlash) memóriakártyák gondoskodnak – a belső memória 28 MB-os kapacitású.

A Samsung SGH-Z230 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, a GPRS és EDGE támogatás, az MP3/AAC lejátszó alkalmazás, valamint az 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (4 órás beszélgetés idő, 300 órás készenlét).

Az új Samsung UMTS mobiltelefon ajánlott (kártyafüggetlen) ára Európában 339 euró, ami átszámítva mintegy 89 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés