Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétnyitható LG zenemobil

Kütyük

Szétnyitható LG zenemobil

A Vodafone karácsonyi mobiltelefon termékkínálatának várhatóan egyik oszlopos tagja lesz az alábbiakban bemutatandó LG készülék.

Az LG L600V típusjelzésű modellről korábban röviden már beszámoltunk: akkor még csak prototípusként létezett a készülék, most viszont sor került a végleges, kereskedelmi forgalomban is megjelenő telefon hivatalos bejelentésére is.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezen divatos megjelenésű mobiltelefonja elsősorban a fiatalabb korosztályba tartozó vásárlók számára készült. A fedlapon, a kiegészítő külső kijelző alatt három, designos gombot találhatunk, melyek segítségével értelemszerűen a zenelejátszó funkciók érhetők el közvetlen módon. Az MP3 és AAC formátumú digitális muzsikákat egyrészt a belső memóriában, másrészt pedig a telefon jobboldali élén elhelyezett bővítőslotba tett memóriakártyákon tárolhatjuk el. Az LG L600V a mai trendnek megfelelően a legkisebb méretű, microSD (TransFlash) formátumú memóriakártyákat kezeli.

A clamshell formájú LG újdonságban egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek segítségével nem csak fotózni, hanem akár videózni is lehet. Mivel a készülék 3G (UMTS) kompatibilis, természetesen a videótelefonálásnak sincs semmi akadálya.

Az alig 67 gramm tömegű LG L600V kapcsán szólnunk kell még az USB interfészről, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelről, a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról, valamint a hangrögzítő szolgáltatásról. A telefon pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés