Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: LG JoY – Symbian csúszkamobil!

Kütyük

Exkluzív: LG JoY – Symbian csúszkamobil!

Derült égből villámcsapásként bukkant fel az LG érdekes új mobilja.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű fényképen a dél-koreai gyártó vadonatúj telefonja látható. Az LG JoY névre keresztelt újdonság divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott és első pillantásra akár csokimobilnak is lehet nézni. A Chocolate Phone-oknál azonban a valóságban némileg nagyobb készülék nem egyszerű mobiltelefon, hanem egy minden hájjal megkent okostelefon. Az operációs rendszer szerepét ezúttal a Symbian tölti be: a készüléken az S60 3rd Edition platform teljesít szolgálatot. Emlékezetes, hogy az LG 2004 elején vásárolta meg a Symbian licenszjogait.

Az LG vadonatúj fejlesztéséről jelen pillanatban még nem sok konkrét specifikáció áll rendelkezésünkre, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a 2,4 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Mondanom sem kell, hogy az LG JoY nem csak GPRS (2,5G), hanem UMTS (3G) hálózatokban is minden további nélkül használható, ennek megfelelően az elcsúsztatható fedlapra is került egy kamera – természetesen a videótelefonos funkciók miatt.

A kék színű billentyűzet háttérvilágítással rendelkező LG JoY előreláthatólag valamikor 2007 első negyedévében debütál majd a piacon – a várható árat egyelőre sűrű homály fedi. Amennyiben sikerül némileg többet megtudni a friss jövevényről, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés