Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPhone: jön az almás mobil!

Kütyük

Apple iPhone: jön az almás mobil!

A rengeteg pletykát és híresztelést követően egyszer talán a valóságban is megjelenik majd az Apple első mobiltelefonja.

A legfrissebb híradások most arról szólnak, hogy a mamutcég várhatóan 2007 első negyedévében jelenti majd be első iPod-alapú mobiljait, szám szerint két típust, melyek azonban az első hónapokban sajnos csak limitált darabszámban lesznek elérhetők a piacon.

A jól értesült források tudni vélik, hogy az egyik Apple modell egy smartphone kategóriás készülék lesz, fejlett videó- és zenelejátszási funkciókkal, a másik telefon pedig egy a társánál jelentősen vékonyabb mobil lesz, mely elsősorban a muzsikára lesz kihegyezve. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak a kettő közül legalább az egyik termékben ott lesz a Wi-Fi támogatás.

Az Apple mobiltelefonos terveit igazolja, hogy a gyártó nemrégiben levédette az iPhone nevet. A cég munkatársai szeptember 15-én adták be kérelmüket az iPhone levédetése kapcsán. Megfogalmazásuk szerint az iPhone-ok olyan kézi készülékek lesznek melyekkel telefonálni, faxolni, elektronikusan levelezni lehet és nem mellékesen MP3 zenéket is lehet hallgatni.

Az első Apple iPhone-ok hivatalos bejelentési dátuma tehát továbbra is ismeretlen, de most már teljesen biztos, hogy valami nagyon készül a cégnél. Szakértők szerint amennyiben az Apple-nek akár csak 1 százalékos piacrészt is sikerül szereznie az éves szinten immár mintegy 1 milliárdos darabszámú mobilpiacon, az akár 2 milliárd dolláros extra bevételt is jelenthet a gyártónak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés