Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil szépségverseny – kezdődhet a nevezés!

Kütyük

Mobil szépségverseny – kezdődhet a nevezés!

A Mobil Show 2006 rendezvényen a legjobb mobiltelefonok mellett a legszebb hölgyek is rangos elismerésben fognak részesülni.

Ahogy az a ma délelőtti budapesti sajtótájákoztatón elhangzott, a december 1. és 3. között a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban megrendezendő Mobil Show 2006-on meg fogják választani többek közt az év üzleti telefonját, a legjobb multimédiás készüléket, a legszebb divatmobilt és persze a legjobb PDA-telefont. Ezenkívül a legjobb, illetve legnépszerűbb WAP szolgáltatás, WAP- és JAVA játékok is díjakat zsebelhetnek majd be.

A Miss Mobil Show 2006 azonban már nem a telefonokról, hanem a gyengébbik nem legszebb képviselőiről szól. A rendezők azt várják a versenyen indulni kívánóktól, hogy MMS-ben küldjenek magukról két fényképet, egy portrét, illetve egy egész alakos fotót. A nevezés október 25-ig tart, a multimédiás üzeneteket pedig a 06 30 44 44 888-as alapdíjas telefonszámra várják a szervezők.

A zsűri és a közönség által közösen megválasztott, nyertes hölgyeményt a CKM 2007. februári számában láthatjuk majd viszont.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés