Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szupermobil: 5.1 csatornás hang, TV-vevő, Wi-Fi…

Kütyük

Új szupermobil: 5.1 csatornás hang, TV-vevő, Wi-Fi…

A Samsung legújabb mobiltelefonja minden korábbinál szélesebb multimédiás szolgáltatási körrel büszkélkedhet.

A Samsung SCH-M450 típusjelzésű készülék a tervezőasztalon divatos szétcsúsztatható kialakítást kapott, vastagsága pedig egész pontosan 18,9 milliméter. A Microsoft-féle Windows Mobile operációs rendszerű okosságban egy a földi sugárzású digitális TV-adások vételére alkalmas vevőberendezés lakozik, de ami talán ennél is sokkalta érdekesebb, hogy a telefon támogatja az 5.1-es hangzást. TV-nézéshez természetesen 90 fokkal el kell forgatni a készüléket, majd pedig a tetejéből ki kell húzni a kis teleszkópos antennát.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 2,4 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, a maga 262 ezer színárnyalatával. Mondanom sem kell, hogy a digitális fényképezőgép sem hiányzik a multimédiás repertoárból: a hátfalban lakozó kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők. Az előlapi második kamera VGA felbontással bír (videóhívás).

A fejlett MP3/AAC zenelejátszóval felvértezett, CDMA szabványú Samsung SCH-M450 integrált memóriája microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető. A nagy tudásnak természetesen ára van, így a Wi-Fi kompatibilis Samsung mobilért nem kevesebb mint 740 dollárt (160 ezer forint) kell kifizetni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés