Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutálmobil: VGA kijelzős, 5 megapixeles Sharp telefon!

Kütyük

Brutálmobil: VGA kijelzős, 5 megapixeles Sharp telefon!

A Sharp érkezőben lévő új mobiltelefonja elsősorban ragyogó kijelzőjéről és nagyfelbontású kamerájáról ismerszik meg.

A Vodafone kínálatában hamarosan felbukkanó, kagylóformájú Sharp 910SH belül elhelyezett fő kijelzője nem kevesebb mint 640×480 képpontot (VGA) vonultat fel és egész pontosan 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Ehhez még hozzájön, hogy ebben az új 3G mobilban egy 5 megapixeles felbontású, ráadásul nem CMOS, hanem CCD technológiájú digitális fényképezőgép modul lakozik, vagyis a készülék multimédiás képességeit nem sok kritika érheti. Az már csak hab a tortán, hogy a digitális zoom mellett még háromszoros nagyítású optikai zoomot is kapunk a pénzünkért.

Az alaphelyzetben 106 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 24 milliméter vastag Sharp 910SH 139 grammot nyom a mérlegen. A felhajtható és egyben elforgatható fedlap külsején egy 102×21 pixeles felbontású kiegészítő display teljesít szolgálatot, a videóhívásokhoz használatos második kamera pedig CIF felbontással rendelkezik.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, de azt már tudni lehet, hogy a telefon bővítőslotja microSD (TransFlash) memóriakártyákat fogad. Említést érdemel továbbá a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, az infravörös port és az USB interfész.

Mint ismeretes, a Sharp idén tavasszal jelentette be a világ első VGA kijelzős mobiltelefonját, a 3,2 megapixeles CCD kamerával szerelt Sharp 904SH-t.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés