Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen a jövő mobiltelefonja!?

Kütyük

Ilyen a jövő mobiltelefonja!?

A BenQ Mobile boszorkánykonyhájában egy nagyon ütős kis mobiltelefon van készülőfélben.

Az alábbi képeken látható készülék a ˝Black Box˝ nevet kapta és tulajdonképpen úgy került nyilvánosságra, hogy nemrégiben elnyerte a rangos IFdesign tervezési díjat. A BenQ Mobile hagyományos kialakítású újdonságának érdekessége, hogy az egész előlap, úgy ahogy van, egy nagyméretű érintőkijelző.

Felmerülhet a kérdés, hogy ennek pontosan mi is az előnye? Nos elsősorban az, hogy a felhasználó teljesen személyre szabhatja a készülék megjelenését, vagyis semmi akadálya annak, hogy a telefonon csak néhány nagyobb (virtuális) gomb legyen, illetve annak sem, hogy akár egy egész QWERTY billentyűzet megjelenjen rajta. A lehetőségek és variációk száma gyakorlatilag végtelen.

A Black Box egyelőre még csak a koncepcióterv fázisnál tart, mindenesetre a piaci megjelenéssel kapcsolatban több mint bíztató a BenQ Mobile egyik vezetőjének azon közelmúltbéli nyilatkozata, mely szerint a cég termékskálájában várhatóan már 2007-ben fel fognak bukkanni az ilyen és ehhez hasonló, teljesen új elgondolás alapján készülő mobiltelefonok.

Mit lehet erre mondani? Tárt karokkal várjuk a Black Box-ot!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés