Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobilkereső Nokia telefonokra

Kütyük

Új mobilkereső Nokia telefonokra

A Nokia Live Search szolgáltatásokat épít Mobile Search platformjába.

A felhasználók a Live Search szolgáltatást közvetlenül Nokia Nseries okostelefonjaikról, vagy más kompatibilis Nokia S60 készülékeikről érhetik majd el. A Live Search tizennégy nyelven ad összetett internetes keresési eredményeket, ennek köszönhetően az ügyfelek menet közben is elérhetik az általuk leginkább keresett információkat és tartalmakat.

A Microsoft összetett keresési eredményeket sorakoztat fel, és gyors, egyszerű hozzáférést kínál többek között a részvényárfolyamokhoz, moziműsorokhoz, illetve az Encarta Instant Answers-en keresztül megtalálható további hétköznapi információkhoz. A Nokia Mobile Search szolgáltatással a felhasználók gyorsabban megkapják keresési eredményeiket, mint egy böngészőn vagy egy internetes keresőoldalon, mivel sok esetben a keresés funkció közvetlenül a menüképernyőről is elérhető lesz.

A Mobile Search alkalmazás a megcélzott piacokon várhatóan a Nokia N80 Internet Edition, Nokia N73, Nokia N93, Nokia N70, Nokia N71, Nokia 6630, Nokia 6680 és Nokia 6681 standard csomagjainak részeként lesz kapható, és egyes Nokia S60 készülékekhez ingyenesen is letölthető a www.nokia.com/mobilesearch oldalról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés