Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper fotók a titkos Nokia N83-ról

Kütyük

Szuper fotók a titkos Nokia N83-ról

Megérkeztek az első igazán jó minőségű fényképek a Nokia legfrissebb high-end mobiljáról.

Az alábbi fotók a különböző mobil kiegészítők forgalmazásával foglalkozó Brando cégtől szivárogtak ki és egy bizonyos Nokia N83-as modell látható rajta. A legutóbbi pletykák még arról szóltak, hogy ez a modell N95 néven fog debütálni, most viszont úgy tűnik, hogy mégis csak N83 lesz a készülék végleges típusjelzése.

A piacvezető finn vállalat szeptember 26-27-én, vagyis e hét kedden és szerdán rendezi meg az Open Studio / Music Connects nevezetű összejövetelt. Várakozások szerint ezen a rendezvényen debütálnak majd a gyártó legújabb N sorozatú modelljei, többek közt például a sokak által várva várt Nokia N83 (N95), illetve néhány, elsősorban zenelejátszásra kihegyezett készülék. A pontos részleteket egyelőre sűrű homály fedi, mindenesetre addig is tekintsük át röviden a Nokia N83 feltételezett specifikációit!

A Nokia N83-ban már egy nem kevesebb mint 5 megapixeles felbontású képszenzor teljesít szolgálatot, mely ráadásul kiváló minőségű Carl Zeiss lencséket, autofókusz funkciót, mechanikus zárszerkezetet és integrált vakut kapott. Videófelvevő üzemmódban 640×480 pixeles felbontásra és 30 képkocka/másodperces sebességre számíthatunk. Az előlapi kiegészítő kamera VGA felbontású.

A vizuális megjelenítésről egy nagyméretű, 2,4 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, mely 240×320 képpontot, illetve 16,7 millió színárnyalatot tudhat magáénak.

A harmadik generációs S60 szoftverre (Symbian 9.1) épülő újdonságban egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik, ezenkívül pedig a wireless technológiák közül a GPRS, az EDGE, a UMTS és a Wi-Fi (802.11b/g) is támogatott, sőt, a készülék egyes források szerint még a villámgyors HSDPA-val (3,5G) is kompatibilis.

Említést érdemel továbbá a Bluetooth 2.0 kontroller, az USB 2.0 interfész, az UPnP technológia, a 3,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzat (a baloldalon), a microSD bővítőslot, a sztereó FM rádió, a sztereó hangszórók (3D hangzással), valamint a beépített GPS navigációs modul.

Egyes források szerint a telefonba még egy 4 GB-os kapacitású miniatűr merevlemezt is belezsúfolnak a fejlesztők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés