Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotón a Samsung P310-es kártyatelefon!

Kütyük

Kémfotón a Samsung P310-es kártyatelefon!

A Samsung hamarosan be fogja mutatni első kártyatelefonjának, a nem is olyan rég debütált P300-nak az utódmodelljét.

A mellékelt kémfotón a Samsung SGH-P310 látható: a készülék billentyűzete az elődtől eltérően már nem annyira számológépre, hanem sokkal inkább hagyományos telefonra hasonlít. A négyszögletes navigációs gomb átadta a helyét kör alakú utódjának és a telefon designja összességében véve sokkal elegánsabb lett.

Lényeges változás, hogy a hátul elhelyezett fényképezőgép felbontása 1,3 megapixelről 2 megapixelre nőtt, és amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a telefon immár microSD (TransFlash) memóriakártyákat is képes kezelni. Addig is, amíg nincsenek további pontos információink a P310-ről, tekintsük át röviden, hogy mit nyújt számunkra a jelenleg kapható P300!

Samsung SGH-P300
A Samsung P300 típusjelzésű háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülékről elmondható, hogy alig nagyobb, mint egy teljesen hétköznapi hitelkártya.

A külső designt illetően leginkább egy zsebszámológéphez hasonlítható újdonságban egy nagy felbontású (176×220 pixel, 262 ezer színárnyalat) TFT kijelző kapott helyet, ezenkívül pedig a mérnököknek még egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modult is sikerült belezsúfolniuk a készülékházba.

Az energiaellátásról egy 800 mAh kapacitású ultra-vékony akkumulátor gondoskodik, mely a gyári specifikációk szerint maximum 2,5 órás beszélgetési időt, illetve 96 órás készenléti időt biztosít a számunkra. A további fontosabb jellemzők közé tartozik többek közt az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, az MMS és GPRS kompatibilitás, az elektronikus levelezési kliens, az MP3/AAC/AAC+ lejátszó alkalmazás, a Bluetooth támogatás, valamint a nem kevesebb mint 90 MB kapacitású integrált memória.

A Samsung SGH-P300 86 milliméter hosszú, 54 milliméter széles, 8,9 milliméter vastag és mindössze 65 gramm tömegű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés