Connect with us

Hirdetés

technokrata

Villámgyors 3,5G mobiltelefon elsőként a T-Mobile-nál

Kütyük

Villámgyors 3,5G mobiltelefon elsőként a T-Mobile-nál

Mától a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a T-Mobile-nál vásárolható meg az 1,8 Mbps letöltési sebességű mobilinternetezést biztosító Samsung Z560 HSDPA mobiltelefon és már most kapható a szintén HSDPA-s T-Mobile web´n´walk Box nevet viselő asztali modem.

A két új készülékkel az ország egyetlen 3G/HSDPA mobil szélessávú hálózatának minden előnye kihasználható. Az 1,8 Mbps letöltési és 384 Kbps sebességű feltöltési sebességnek köszönhetően a Samsung Z560 telefonnal és a HSDPA modemmel a T-Mobile-osok számára elérhetővé válik a kompromisszumok nélküli mobilinternet.

A Samsung Z560 HSDPA mobil a napjainkban divatos pengevékony külső ellenére a funkciók széles körét kínálja. A mindössze 98 grammos készülékkel a web´n´walknak köszönhetően az internetoldalak is megtekinthetők. A 2 megapixeles hátoldali kamerával jó minőségű fotók és videók készíthetők, a kijelző alatti kamera pedig a videotelefonáláshoz nélkülözhetetlen. A Z560-al e-mailek küldhetők és fogadhatók, a készülékben tárolt vagy fogadott word, pdf, és excel dokumentumok egyaránt elolvashatók. A telefon MP3 számok megszólaltatására is alkalmas zenelejátszója segít a kikapcsolódásban.

A letisztult formájú T-Mobile web´n´walk Box előnye a rendkívül egyszerű használhatóság. Első alkalommal elegendő elhelyezni a SIM kártyát a modembe, majd csatlakoztatni a modemet az asztali vagy hordozható számítógép USB portjára. A szükséges program önmagától települ, majd az internetezéshez ezután – és a későbbiekben is – már csak a készülék tetején található gombot kell megnyomni. Az elérhető adatátviteli módokat – így a 3G/HSDPA szélessávú hálózatot – a gomb körül elhelyezkedő zöld színű ledek jelzik. A modemet – a többi web´n´walk képes készülékhez hasonlóan a T-Mobile az akciós árnál is kedvezőbb feltételekkel forgalmazza, a modem 2 éves előfizetéssel és Net 1000 csomaggal például 0 forintért kapható.

Kereskedelmi HSDPA szolgáltatást, azaz valódi mobil szélessávot jelenleg kizárólag a T-Mobile biztosít Magyarországon. A 1,5 Mbps sebességű mobilinternet, a Mobil TV és a videotelefon Budapesten, Debrecenben, Pécsen, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonalmádiban, Győrben és Szegeden érhető el. A 3G/HSDPA hálózat nagyobb méretű videofájlok gyors letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt használható. A T-Mobile a következő 2 évben az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, emellett a feltöltési sebesség is elérheti majd a 2 Mbps-ot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés