Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 vadiúj LG csokimobil érkezik Európába

Kütyük

4 vadiúj LG csokimobil érkezik Európába

Sikerült friss információkat szereznünk az LG Electronics európai csokimobil terveivel kapcsolatban.


Ezek szerint a dél-koreai gyártó a közeljövőben négy újabb ˝Chocolate Phone˝-t kíván bevezetni az európai piacokon. Az első két újdonság nem más, mint a Londonban május elején – hazánkban pedig június első napjaiban – bemutatkozott első európai csokitelefon, a KG800 két új színváltozata, melyek közül az egyik fehér, a másik pedig pink színben pompázik. A harmadik újdonság a Black Label névre keresztelt exkluzív csokitelefon (KV6000), mely elsősorban aranyszínű betéteiről, QVGA kijelzőjéről és 512 MB kapacitású (bővíthető) memóriájáról ismerszik meg.

A negyedik új LG készülék a várakozások szerint teljesen megújult designt kap és minden korábbinál szélesebb szolgáltatási körrel fog rendelkezni. Ez a talán még ebben a hónapban bejelentésre kerülő, egyelőre meglehetősen titokzatos készülék minden bizonnyal már 3G kompatibilis lesz.

Az LG KG800 két új színváltozata az Egyesült Királyságban már ebben a hónapban kapható lesz, Magyarországon viszont legjobb esetben is csak karácsony tájékán esedékes a fehér és pink KG800 bemutatkozása. A Black Label modell előreláthatólag a harmadik negyedév legvégén debütál majd Angliában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés