Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPS navigációs új mobiltelefon – 2 MP-es kamerával

Kütyük

GPS navigációs új mobiltelefon – 2 MP-es kamerával

A Gigabyte fellebbentette a fátylat legújabb mobiltelefonjáról, a fejlett navigációs szolgáltatásokkal ellátott g-YoYo-ról.


Az integrált GPS-vevővel és navigációs szoftverrel felvértezett készülék 99,7×48,5×19,8 milliméter méretű, illetve 105 gramm tömegű. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül csak a GPRS Class 10-et támogatja, így az EDGE-ről és a 3G-ről ez esetben le kell mondanunk.

A 2 colos képátlójú TFT display 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, felbontása pedig 240×320 pixel. A digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotókat készíthetünk, a sötétben történő fotózást pedig az optika mellett elhelyezett mini vaku segíti. A kamerával lőtt fotók és videók a belső memóriában, illetve miniSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A 64 szólamú polifonikus csengőhangokat tartalmazó, MP3 támogatású Gigabyte g-YoYo energiaellátásáról egy 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mintegy 5 órás beszélgetési, illetve 300 órás készenléti időt biztosítva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés