Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szimmetrikus, nagysebességű internetszolgáltatás az Acteltől

Kütyük

Szimmetrikus, nagysebességű internetszolgáltatás az Acteltől

Az Actel Kft. szimmetrikus DSL szolgáltatást kínál – 1 Mbit/sec. sebességtől egészen 4 Mbit/sec. sebességig.

Sok intézménynek és vállalkozásnak valójában nem ADSL kapcsolatra van szüksége, hanem szimmetrikus internet elérésre. Az Actel által kínált SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos ADSL szolgáltatással szemben, a feltöltési irányban is a letöltés komfortját kínálják. Ideális megoldás olyan üzleti felhasználók számára, amelyek gyakran küldenek nagyobb állományokat, vagy saját web- illetve e-mail szervert üzemeltetnek.

Az Actel Kft. már induláskor azt a célt fogalmazta meg, hogy szolgáltatási portfoliójában csak a legújabb, ügyfeleinek a legmagasabb minőséget és kényelmet biztosító termékeket kínálja. Ezen szolgáltatások kialakításához már eleve új generációs (NGN) IP alapú szélessávú platformot vásárolt, amely független más szolgáltatók hálózatától. Ezen a rendszeren alapul az SHDSL szimmetrikus internet szolgáltatás is, mely minőségi paramétereiben megegyezik a hagyományos bérelt internet eléréssel.

A szimmetrikus internet elérésre fordított összeg jelentősen csökkenthető az SHDSL technológia révén, hiszen az Actel már havi 34.900 Ft-tól kínál szimmetrikus internetcsomagot, ami a béreltvonali költségeknek töredéke.

2006. május 15. és június 30. között az Actel SHDSL Business csomagok kedvezményesen, belépési díj nélkül rendelhetők meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés