Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tör előre a high-tech mobiljairól híres Pantech

Kütyük

Tör előre a high-tech mobiljairól híres Pantech

Napjaink egyik leginnovatívabb mobiltelefon gyártója, a Pantech rendkívül komoly tervekkel rendelkezik a jövőre vonatkozóan.


A dél-koreai vállalat azt tervezi, hogy idén mintegy 4,8 milliárd dollár összértékben legalább 27 millió darab mobiltelefont fog eladni. Sung-Kyu Lee, a Pantech elnöke elmondta, hogy a vállalat a tavalyi esztendőben körülbelül 20 millió mobil készüléket adott el.

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Pantech Ázsia és Észak-Amerika után Európát is meg szeretné hódítani magának. A cég a közeljövőben három vadonatúj WCDMA rendszerű 3G készüléket fog bemutatni, mely újdonságok iránt olyan nagy és neves európai szolgáltatók érdeklődnek, mint például a brit O2, a német E-Plus, vagy az olasz TiM.

A Pantech az elsők között a PG-3500-as modellt kívánja bevezetni az öreg kontinensen – a telefon először Németországban, Ausztriában és Svájcban lesz megvásárolható, a várható árat azonban egyelőre sűrű homály fedi.

A középkategóriás kagylómobilok piacán hadrendbe álló Pantech PG-3500-ban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. A mindössze 75 gramm tömegű újdonság alaphelyzetben 92,7 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag.

A kiegészítő külső display 96×128 pixeles felbontása és 65.536 színárnyalata révén átlagon felüli képességekkel bír. A TFT technológiájú fő kijelző 176×220 képponttal, illetve 262.144 színárnyalattal büszkélkedhet, a felhajtható fedlapba szerelt, integrált vakus digitális fényképezőgép modul pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban képes dolgozni.

A Bluetooth-képes Pantech PG-3500 belső memóriája microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, akár 512 MB-ig, ezenkívül említést érdemel még a WAP 2.0 böngésző, a fejlett zenelejátszó alkalmazás, valamint az USB csatlakoztathatóság.

Várhatóan nem sokkal a PG-3500 után debütál majd a Pantech második európai újdonsága, a GU-1100, mely egy hagyományos formai kialakítású, kétkamerás 3G mobiltelefon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés