Connect with us

technokrata

Tetoválás – mobiltelefonokra!

Kütyük

Tetoválás – mobiltelefonokra!

Itt a legújabb módja annak, hogy teljesen egyedivé tegyük és személyre szabjuk mobiltelefonunk külső megjelenését.


A Motorola az amerikai Cingular szolgáltatóval karöltve bejelentette a Phone Tattoo-t, vagyis a Telefon Tetoválás-t. Ennek lényege, hogy a Motorola V3, L2, L6 és L7 típusjelzésű mobilokkal rendelkezők mostantól kezdve egyedi megjelenést kölcsönözhetnek készüléküknek, még pedig úgy, hogy különböző, pontosan formára szabott matricákat ragasztanak azok felületére.

A Phone Tattoo-k hármas csomagolásban vásárolhatóak meg. Az egyik csomagban a Carbon Fiber, a Grey Camouflage és a Starburst Blue, a másik fajtában pedig a Pink Plaid, a Pink Camouflage és a Starburst Pink fantázianevű ˝mobil tetoválások˝ találhatók meg.

A mobilosoknak ezenkívül arra is lehetőségük nyílik, hogy saját maguk által készített matricákkal díszítsék fel szeretett telefonjukat. A Phone Tattoos By You! nevezetű csomagban négy darab üres matrica található, valamint egy részletes leírás a matricatervezéssel és felhelyezéssel kapcsolatban. A matrica designjának kialakításához szükséges, mintegy 20 MB-os szoftvert a Motorola weblapjáról kell letölteni, a kész grafikákat, vagy fotómontázsokat pedig lényegében bármely tintasugaras nyomtatóval rá lehet vinni a Tattoo alapanyagra.

A Motorola-féle Phone Tattoo csomagok ára 9,99 dollár (2.100 forint).Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin