Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Vöröskereszt a mobiltelefonokon: adjunk vért!

Kütyük

Magyar Vöröskereszt a mobiltelefonokon: adjunk vért!

Az idén 125 éves Magyar Vöröskereszt eddig telefonon, levélben, plakáton és szórólapon értesítette a regisztrált véradókat. A mobil kommunikációnak köszönhetően az eddig bevált módszerek mellett, országosan, már SMS-ben is felkérik a véradókat az önkéntes véradásra.

A Magyar Vöröskereszt hivatalos mobil kommunikációs partnere, a Pallas Technologies által kifejlesztett rendszer egy Interneten keresztül is elérhető felület. Az adott SMS üzenetet a Vöröskereszt írja meg és egy klikkeléssel a kívánt adatbázisra kiküldi. Több ezer SMS elküldése mindössze pár pillanatig tart.

A rendszer használatával a Vöröskereszt szervezői gyorsabban érhetik el az önkéntes véradókat, költséget, időt takarítanak meg, a véradóknak pedig lehetősége van az üzenetre válaszolni, mellyel a szervezők munkáját könnyebbé teszik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal egyszerűbb egy gombnyomással kiküldeni akár több ezer üzenetet, mint több száz, vagy ezer embert felhívni.

Ha Ön már véradó, vagy az szeretne lenni, akkor csak annyit kell tennie, hogy hívja a 06/30/587-8300-ás telefonszámot és regisztrál a szolgáltatásra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés