Connect with us

technokrata

Magyar Vöröskereszt a mobiltelefonokon: adjunk vért!

Kütyük

Magyar Vöröskereszt a mobiltelefonokon: adjunk vért!

Az idén 125 éves Magyar Vöröskereszt eddig telefonon, levélben, plakáton és szórólapon értesítette a regisztrált véradókat. A mobil kommunikációnak köszönhetően az eddig bevált módszerek mellett, országosan, már SMS-ben is felkérik a véradókat az önkéntes véradásra.

A Magyar Vöröskereszt hivatalos mobil kommunikációs partnere, a Pallas Technologies által kifejlesztett rendszer egy Interneten keresztül is elérhető felület. Az adott SMS üzenetet a Vöröskereszt írja meg és egy klikkeléssel a kívánt adatbázisra kiküldi. Több ezer SMS elküldése mindössze pár pillanatig tart.

A rendszer használatával a Vöröskereszt szervezői gyorsabban érhetik el az önkéntes véradókat, költséget, időt takarítanak meg, a véradóknak pedig lehetősége van az üzenetre válaszolni, mellyel a szervezők munkáját könnyebbé teszik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal egyszerűbb egy gombnyomással kiküldeni akár több ezer üzenetet, mint több száz, vagy ezer embert felhívni.

Ha Ön már véradó, vagy az szeretne lenni, akkor csak annyit kell tennie, hogy hívja a 06/30/587-8300-ás telefonszámot és regisztrál a szolgáltatásra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin