Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPhone: a legtitokzatosabb zenemobil

Kütyük

Apple iPhone: a legtitokzatosabb zenemobil

Továbbra is nagy a bizonytalanság az Apple sokak által várva várt iPod zenetelefonja körül.

Jön az iPhone! Nem jön az iPhone! Mégis jön az iPhone! Nem, nem jön az iPhone! – mostanság körülbelül ez a helyzet a témával kapcsolatban. Jelen pillanatban az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy igen is lesz Apple zenemobil, azt viszont egyelőre még sűrű homály fedi, hogy az Apple pontosan mely céggel fog összefogni az iPhone fejlesztése és gyártása kapcsán.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy egyes források szerint az Apple egy japán webes és telekommunikációs konglomerátummal, a Softbank nevű céggel közösen fejleszti ki iPod zenelejátszó funkciós mobiltelefonjait, mely készülékekkel rendkívül egyszerűen lehet majd különböző digitális zenéket letölteni az Apple-féle iTunes Music Store-ból. Ezeket a híradásokat azonban a későbbiekben cáfolták.

Más források tudni vélik, hogy Steve Jobs, az Apple első embere az iPhone kapcsán többek közt a tajvani BenQ-val is előrehaladott tárgyalásokat folytat, ezenkívül pedig az ugyancsak tajvani székhelyű Hon Hai Precision Industry is jó eséllyel pályázik. Utóbbi vállalat gyártja egyébként többek közt az iPod zenelejászókat és Mac mini számítógépeket.

˝75 százalékos esélyét látom annak, hogy az Apple 12 hónapon belül be fogja mutatni az iPhone-t˝ – nyilatkozta nemrégiben Gene Munster, az amerikai Piper Jaffray befektetési bank egyik szakértője.

Mint ismeretes, az Apple nemrégiben a Motorolával összefogva mutatott be zenemobilokat. Ezek a ROKR típusjelű modellek azonban nem arattak osztatlan sikert, mert sem külső megjelenésük, sem pedig belső tudásuk nem volt kellően versenyképes.

Summa summarum, az iPhone pontos debütálási időpontját, illetve árát tehát továbbra sem ismerjük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés