Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legütősebb kommunikátor!

Kütyük

Itt a legütősebb kommunikátor!

Az Advance Tech Communications nyilvánosságra hozta igen csak ütős kommunikátor újdonságának hivatalos fotóit.


A keresztségben M.A.G.I.C. (Mobile Advanced Global Integrated Communicator) nevet kapott készüléken alaphelyzetben csak egy kisebb kijelzőt, illetve néhány fontosabb kezelőszervet lehet látni, a hagyományos billentyűzet és a fő LCD elővarázslásához oldalirányban szét kell nyitni a kis masinát. Konkrétan egyébként egy alaphelyzetben 125 milliméter hosszú, 70 milliméter széles és 32 milliméter vastag eszközről beszélhetünk, melynek tömege – tessék megkapaszkodni – nem kevesebb mint 300 gramm!

A nagy méretért és tömegért szerencsére alaposan kárpótolva vagyunk: a négysávos GSM modullal felvértezett kommunikátor a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákat egyaránt támogatja, ezenkívül pedig a Wi-Fi (802.11b) kontroller és a GPS navigációs modul sem hiányzik belőle. Az egyéb területeken sem igazán spóroltak a fejlesztők: a számítási feladatok egy 624 MHz-es frekvencián dohogó Intel XScale PXA270-es mikroprocesszorra vannak bízva, e mellett pedig még egy Intel 2700G3 típusjelzésű grafikus gyorsítót is találhatunk a telefonban.

A belső memória 512 MB-os és microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével könnyedén bővíthető. A következő nagy durranás: a M.A.G.I.C.-ben többek közt egy integrált merevlemezt is elhelyeztek a tervezők, melynek kapacitása eléri a 8 GB-ot!

A QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT kijelzővel szerelt készülék kapcsán szólnunk kell még a teljes értékű QWERTY billentyűzetről, a Bluetooth 2.0 támogatásról, a VoIP szoftverről, a Windows Mobile 5.0 operációs rendszerről, valamint a 3,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzatról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés