Connect with us

Hirdetés

technokrata

BizBlog.hu: szakmai összefogás az üzleti blogolás elterjesztéséért

Kütyük

BizBlog.hu: szakmai összefogás az üzleti blogolás elterjesztéséért

Szakmai fórumot alapított a magyar blogélet kilenc vezető képviselője.

Az elmúlt néhány hónapban gombamód szaporodnak a blogok, közösségi oldalak, ismeretségi hálók, s számos szolgáltatás robbanásszerű növekedésnek indult. Ugyanakkor a hazai vállalatok vezetői, ha foglalkoznak is ezekkel a gyorsan bővülő kommunikációs csatornákkal, gyakran úgy tűnik, egyelőre nem értik, hogyan használhatják fel őket vállalati és marketingkommunikációjukban. Nekik szeretne segíteni a hazai online közösség kilenc vezető képviselőjének új kezdeményezése, a BizBlog Fórum.

„A BizBlog Fórum alapításának ötlete egy szakmai rendezvényen, illetve az azt követő beszélgetések során merült fel.“- mondta Pécsi Ferenc, a BizBlog Fórum ötletgazdája, a HVG Médiabloggere – „Az szeretnénk, hogy az üzleti élet szereplői megismerjék és megértsék a Web 2.0 néven emlegetett új eszközöket és a belőlük fakadó újfajta kommunikációs lehetőségeket.“

A BizBlog Fórum alapítói között ugyanúgy megtalálni két hazai blogszolgáltató képviselőit, mint hazánk legnagyobb digitális marketing ügynöksége, illetve a piacvezető PR-ügynökség vezetőit, vagy éppen a Budapest Műszaki Egyetem és a Közép-Európai Egyetem szakértőit.

– Barczi Imre (blog.hu, sztahanov.hu)
– Berényi Konrád (Onlinemarketing.hu)
– Dr. Bőgel György (CEU)
– Dobó Mátyás (Blogter, doransky.hu)
– Novák Péter (Kirowski)
– Pécsi Ferenc (Dotkommentár, HVG Médiablog)
– Schneider Henrik (BME)
– Szántó Balázs (Noguchi Porter Novelli)
– Vészi Gábor (things.done.hu)

A BizBlog.hu gyűjtőportálon az alapítók az üzleti célú és vállalati blogolással kapcsolatos írásaikat, más szakértők legérdekesebb bejegyzéseinek, cikkeinek összefoglalóját jelentetik meg. Közölnek majd felmérési adatokat, esettanulmányokat, bemutatják a legjobb hazai és nemzetközi példákat, tapasztalatokat.

A BizBlog Fórum honlapja természetesen ingyenesen, bárki által hozzáférhető. Az alapítók örömmel fogadják a később csatlakozókat, illetve kifejezetten tervezik vendégbloggerek meghívását. A Fórum az alapítók tervei szerint a jövőben a blogokkal, podcastokkal, wikikkel, RSS-sel és a többi, gyorsan terjedő eszközökkel kapcsolatos konferenciákat, képzéseket, tréningeket is szervez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés