Connect with us

Hirdetés

technokrata

Értékes nyeremények a legújabb SMS játékban

Kütyük

Értékes nyeremények a legújabb SMS játékban

2006. május 1. és június 11. között ˝Da Vinci-Kód˝ SMS játékkal jelentkezik a Vodafone és a Sony Ericsson.

Hetente 7 darab Sony Ericsson W810i mobiltelefon kerül kisorsolásra, a hathetes játék fődíja egy SMART Fortwo gépkocsi.


A játékra a KOD szó 1781-es számra való elküldésével lehet jelentkezni. A játékosok SMS üzenetben kérdéseket kapnak, melyekre a helyes válasz kódjának elküldése után a megfejtendő heti kódok egy-egy darabjához jutnak. Az adott héthez tartozó kérdések helyes megválaszolásával a játékosok összesen 7 betűvel rendelkeznek, melyeket egy kódszóvá összerakva kell visszaküldeni SMS-ben. Aki a nyereményjáték során mind a hat kódot megfejti, részt vesz a fődíj sorsoláson, melynek fődíja egy SMART Fortwo gépkocsi. A főnyeremény mellett a helyes kódmegfejtők között hetente gazdára talál 7 darab Sony Ericsson W810i mobiltelefon is.

Az SMS-üzenetek díja: 76 forint + Áfa (bruttó 91,2 forint).

Aki a játék ideje alatt regisztrál a www.sonyericsson.hu honlapon és helyesen válaszol egy Da Vinci-Kóddal kapcsolatos kérdésre, külön nyereménysorsoláson vesz részt. A díj egy kétszemélyes, háromnapos párizsi utazás, filmes helyszínek meglátogatásával és két belépőjeggyel a Louvre-ba.

Mindkét nyereményjáték sorsolásának időpontja 2006. június 13. A Da Vinci-Kód nyereményjátékban mindhárom mobilszolgáltató (Pannon, T-Mobile, Vodafone) előfizetői részt vehetnek.

A Da Vinci-Kód nyereményjáték ideje alatt a Vodafone különböző letölthető mobiltartalmakkal, így játékokkal és háttérképekkel is kedveskedik ügyfeleinek a Vodafone live!-on.
Elérési útvonal: Vodafone live! / Újdonság / Da Vinci Code.

Hamarosan a www.sonyericsson.hu weboldalról mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei megvásárolhatják a Da Vinci Kód-dal kapcsolatos mobiltartalmakat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés