Connect with us

Hirdetés

technokrata

Holland MP3 kagylómobil – miniSD memóriával

Kütyük

Holland MP3 kagylómobil – miniSD memóriával

Kétségtelen, hogy mostanság a zenemobilok korát éljük, és ezzel a Philips is teljes mértékben tisztában van.


A holland gyártó legfrissebb újdonsága, a Philips 680 nem más, mint egy kifejezetten zenelejátszásra kihegyezett kagylómobil. A digitális muzsikákat egyrészt a 8 MB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon lehet eltárolni. A zenei funkciók használatához szét sem kell nyitni a készüléket, ugyanis annak külsején dedikált zenegombokat helyeztek el a fejlesztők.

A kiegészítő külső kijelző 96×64 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a belső display pedig 128×160 képpontot és ugyancsak 65 ezer színt tudhat magáénak. A fedlapon található digitális fényképezőgép modul a mai elvárásoknak megfelelően 1,3 megapixeles felbontású, a sötétben történő fotózást pedig LED-alapú segédfény teszi könnyebbé.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Philips 680 csukott állapotban 86 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 22 milliméter vastag. A 94 gramm tömegű telefon egyetlen feltöltéssel mintegy 340 órán keresztül képes működni.

A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés