Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan itt a HTC ultra-vékony kagyló okostelefonja

Kütyük

Hamarosan itt a HTC ultra-vékony kagyló okostelefonja

Különböző források tudni vélik, hogy a tajvani HTC (High Tech Computer) rövid időn belül, várhatóan még ebben a negyedévben megkezdi ultra-karcsú kialakítású új kagylómobiljának európai és ázsiai forgalmazását.


A HTC Star Trek típusjelzésű, kagylóformájú készülék csukott állapotban 98,5 milliméter hosszú, 51,4 milliméter széles és 15,8 milliméter vastag, vagyis alig nagyobb, mint egy Motorola V3 RAZR. Emlékeztetőül, az utóbbi modell 98x53x13,9 milliméteres méretekkel rendelkezik.

Az elegáns fekete színben pompázó, 2006-ban debütáló smartphone-ban egy felsőkategóriás kijelző teljesít szolgálatot: a TFT LCD egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű, vagyis 262.144 színárnyalatú. A kívül elhelyezett digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású, vakus és videófelvevős. A fényképek és videók a 64 MB-os belső memóriában, illetve microSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

A Texas Instruments OMAP processzorral és négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt HTC Star Trek természetesen GPRS (2,5G), EDGE (2,75G) és Bluetooth kompatibilis. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.

A Qtek várhatóan Qtek 8500 néven, a Dopod pedig Dopod S300 típusjelzéssel dobja majd piacra a HTC legújabb fejlesztését.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés