Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotók a Motorola ROKR E3 zenemobilról

Kütyük

Friss kémfotók a Motorola ROKR E3 zenemobilról

Friss információk és kémfotók érkeztek a Motorola készülőfélben lévő legújabb zenetelefonjával kapcsolatban.


A mérsékelt sikerű ROKR E1 és a jelentősen nagyobb tudású ROKR E2 telefonok utódja ROKR E3 névre hallgat és a másik két készülékhez hasonlóan hagyományos kialakítást kapott. Az igen csak lekerekített formavilággal megáldott Motorola újdonság 109 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig nem kevesebb mint 130 gramm.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Motorola ROKR E3 immár nem csak GPRS/EDGE, hanem szélsebes harmadik generációs (3G) hálózatokban is használható. Ennek megfelelően természetesen videótelefonálni is lehet a készülékkel: az előlapon elhelyezett kiegészítő kamera feltehetőleg VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontással bír. Mivel a ROKR E3 elsősorban zenemobil és nem fényképezős telefon, a hátfalba nem 2, vagy 3 megapixeles, hanem csak egy 1,3 megapixeles felbontású kamera került.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a belső memória mérete nem kevesebb mint 512 MB, ráadásul mindez miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal még tovább bővíthető. Jó hír, hogy a harmadik ROKR modellen a miniUSB mellett egy 3,5 milliméteres hagyományos audio csatlakozóaljzatot is találunk.

A dedikált zenegombokkal ellátott Motorola újdonság pontos megjelenési időpontja, illetve ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés